Всеукраїнська Open Space відеоконференція

 

10 листопада 2021 року відбувся Всеукраїнський Open Space «Розвиток лідерських якостей працівників освіти в умовах реформування галузі», де під керівництвом організатора – Білоцерківського інституту неперевної професійної освіти – колеги з профтехів зібралися для обговорення актуальних питань розвитку лідерських якостей педагогічних працівників ЗП(ПТ)О в умовах реформування галузі.

 

З вітальним словом виступив завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту БІНПО, професор Грозний Ігор Сергійович, який побажав учасникам знань, творчого натхнення та здоров’я, розповів про свою кафедру.

Донецьку область представила методист НМЦ ПТО Опанасенко Анна Сергіївна з доповіддю «Професійний розвиток викладача як один із способів формування його лідерських якостей», в якій поділилася досвідом розвитку лідерських якостей у профтехах Донеччини.    

Покровський професійний ліцей на заході представив учасник Циганок Олександр Олександрович –  методист, викладач фізики та астрономії.

Докторка економічних наук Чечель Анна Олександрівна детально розповіла про психологію лідерства, свої  здобутки розробки інклюзивного ЄПВО на підтримку стійкої згуртованої Європи показав науковець Михайло Жук. Кандидат психологічних наук Радченко Ольга Борисівна поділилася результатами власного дослідження психологічних бар’єрів керівників освітніх закладів.

Кандидат психологічних наук Рудич Оксана Олександрівна  доповіла про лідерство сучасного педагога, підкресливши, що лідерство і навчання йдуть у симбіозі та не можуть існувати одне без другого.  

Макашов Валерій Валерійович, доктор філософії, приділив увагу реалізації лідерських якостей педагогічного працівника.

Юлія Карбовська, директор ЦПОТД міста Києва, розповіла про досвід розробки індивідуальних програм для інклюзивної освіти учнів з синдромом Дауна та аутистів.  

Кандидат психологічних наук Торба Наталія Григорівна розповіла про особисті  якості лідерів профтехів.

Оксана Іванівна Стаднік, старший майстер, розповіла про організацію профорієнтаційної роботи.

Ірина Максименко з Чернігова розповіла про риси сучасного випускника профтеху, які залежать від лідера – майстера виробничого навчання.

Дякуємо організаторам вебінару за цікаву актуальну інформацію! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю