Популяризація професійної освіти

Покровський професійний ліцей продовжує заходи в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти, який оголошено Міністерством освіти і науки України з 22 по 26 листопада.

Викладач Покровського професійного ліцею Гаращенко Олександр Вікторович та майстер виробничого навчання Горячев Олексій Васильович  спільно з фахівцями Покровського міського центру зайнятості Донецької області відвідали НВК №2 міста Покровськ.

Представники ліцею розповіли своїм майбутнім учням про сучасні професії,  яким навчає ліцей,  про такі переваги навчання, як гарантоване працевлаштування, отримання стипендій та подарунків від базового підприємства,   про інші переваги, які дає у житті професійно-технічна освіта. Школярі дізналися про  організацію навчального та виховного процесу в ліцеї, самоврядування та цікаві подорожі, які організовує для ліцеїстів базове підприємство ШУ “Покровське”.

Школярі із задоволенням слухали виступ фахівців центру зайнятості, з якого дізналися про актуальні запити ринку праці та про рівень життя, який забезпечить їм та їхнім майбутнім сім’ям професійно-технічна освіта. 

Робоча професія – це професія, на яку ніколи не зникне попит роботодавців. Чекаємо на вас, хлопці та дівчата, в наступних навчальньх роках! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю