Нагорода за участь в конкурсі

Міністерством освіти та науки України оголошено Всеукраїнський тиждень професійної освіти, який проходить з 22 по 26 листопада. Фахівці Міжнародної організації праці, Федерації роботодавців України, Німецько-Української промислово-торговельної палати, місцевих відділень Державного  центру зайнятості беруть участь у заходах.

25 листопада в одному з таких заходів, присвяченому учасникам конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine,  взяли участь і наші учні. Захід, організований нашим базовим підприємством “ШУ “Покровське”, відбувся у приміщенні Донецького національного університету. 

Покровський професійний ліцей на заході представили заступник директора Максименко Вікторія Михайлівна, майстри виробничого навчання Мартинюк Віктор Іванович та Литовченко Валентина Миколаївна, конкурсант з групи 3-19 Нестерин Михайло з товаришами-одногрупниками.  

За участь в конкурсі професійної майстерності WorldSkills Ukraine Михайло отримав нагороду, яку вручила представник базового підприємства Дунічева Олена.

Захід широко висвітлювався місцевими ЗМІ. Репортаж Рokrovsk.news можна почитати, клацнувши на розташоване нижче фото: 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю