Захід “Стоп насильство” 2.12.2021

 

02.12.2021 року психологічна служба Покровського професійного ліцею провела захід в групі 1-21 в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства». В заході взяли участь практичний психолог Муляр Т.О., соціальний педагог Бондаренко К.Т., викладач спец предметів та класний керівник групи Івлєва О.О., учні групи.

Присутні були ознайомлені з важливими датами, які охоплює період проведення компанії:

  • 25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок;
  • 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом;
  • 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством;
  • 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями;
  • 5 грудня – Міжнародний день волонтера;
  • 6 грудня – Вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі;
  • 10 грудня – Міжнародний день прав людини.

Образливі слова, ляпас, погроза вдарити – іноді такі речі з’являються у нашому спілкуванні з близькими людьми. Але не завжди ми можемо зрозуміти, що це – насильство. І що за такі вчинки передбачене покарання. Тому серед учнів було проведено тестування на тему «Б`є – значить сяде: яке покарання загрожує за домашнє насильство?».

 Всім учасникам заходу було роздано листівки «Гарячі лінії» з номерами національної гарячої лінії для дітей та молоді, гарячих ліній з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, з протидії булінгу, урядова консультаційна лінія з питань безпеки дітей в інтернеті та номер безоплатної правової допомоги.

На звороті листівки вказані електрона адреса нашої служби, посилання на сайт психологічної служби Покровського професійного ліцею та групу у фейсбук і посилання на анонімну електронну скриньку довіри психологічної служби Покровського професійного ліцею

.

.

.

.

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю