Обласна дводенна Інтернет-естафета

 

8 та 9 грудня 2021 року викладачі Покровського професійного ліцею взяли участь у обласній дводенній Інтернет-естафеті «Педагогічні ідеї та знахідки» для викладачів природничо-математичних дисциплін ЗП(ПТ)О області.

 

На початку вебінару з вітальним словом виступив директор НМЦ ПТО в Донецькій області Гончаров Едуард Вячеславович.

Організатор заходу – методист НМЦ ПТО в Донецькій області Путовгарова Ольга Володимирівна – познайомила учасників із програмою естафети. Також участь у вебінарі взяла Глобіна Ніна Сергіївна – профільний методист НМЦ ПТО з питань атестації педагогічних працівників. 

Покровський професійний ліцей представляли викладач інформатики, голова методичної комісії викладачів природничих дисциплін  Гаврилкіна Тамара Вікторівна,  викладач математики Власенко Світлана Валентинівна, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

В ході спілкування спікери естафети, багато з яких в поточному навчальному році проходять атестації для підвищення або підтвердження вищої категорії та педагогічних звань, поділилися цінним особистим досвідом використання інтернет-платформ в організації дистанційного навчання. 

Колеги отримали безліч добрих вражень, дізналися про нові освітні технології, поспілкувалися після тривалої перерви, викликаної напруженою працею по організації дистанційного навчання своїх учнів. Захід пройшов на високому професіному рівні. Дякуємо організаторам та спікерам педагогічної естафети!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю