Захід “Метінвест” до міжнародного дня прав людини 10.12.21

10 грудня 2021 року депутат Покровської міської ради, голова постійної депутатської комісії з питань законності, місцевого самоврядування та депутатської етики Тришкін Дмитро Володимирович та юрисконсульт компанії Метінвест «Покровськвугілля» Громова Катерина Дмитрієвна провели в Покровському професійному ліцеї до Міжнародного дня прав людини захід, на якому вони торкнулися тем: особливості статусу громадян згідно їх віку, трудові права та обов’язки, відповідальність за вчинення злочинів.

Від народження всі люди мають певні права, які гарантовані і захищаються державою. Їх потрібно знати й реалізовувати. Але важливо запам’ятати: поводитись слід так, щоб своєю поведінкою не порушувати прав іншої людини. Незнання закону не звільняє від відповідальності за вчинки, дії або бездіяльність.

Представник компанії «Метінвест» спеціаліст по роботі з навчальними закладами Дунічева Олена Анатоліївна провела презентацію на тему кар’єрних можливостей в компанії Метінвест.

У заході прийняли участь учні груп 2-19, 2-20, 4-21, заступник директора з навчально-виховної роботи Максименко В.М., психологічна служба ліцею, соціальний педагог Бондаренко К.Т., бібліотекар ліцею Трішкіна Н.М.

Запропоновані теми є досить актуальними для підлітків у сучасному сьогоденні, тому учні були активні та зацікавлені.

Висловлюємо подяку спеціалістам за цікаву та змістовну інформацію.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю