3 етап конкурсу ім. П.Яцика

Сьогодні, 16 грудня 2021 року, в дистанційному режимі відбувся ІІІ (обласний) етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Організатор заходу – методист НМЦ ПТО в Донецькій області Тетяна Іванівна Васюхно – привітала учасників конкурсу та зазначила, що вони уже є переможцями, оскільки їх роботи відібрано для участі у обласному етапі. 

До складу журі обласного етапу цьогоріч увійшла викладач української мови та літератури Покровського професійного ліцею Циганок Олена Миколаївна. Багато років вона відома в області як сумлінна, талановита та відповідальна педагог-новатор. Зокрема, під час викладання своїх навчальних дисциплін в дистанційному режимі вона активно використовує можливості створеного нею особистого сайту, різноманітні інтернет-платформи, стала активним учасником впровадження зручного сервісу електронних журналів та щоденників для учнів  проекту Всеосвіта, доступ до яких наразі має кожен учень ліцею. Ось і сьогодні вона разом із методистом ППЛ Циганком Олександром Олександровичем організувала ZOOM-конференцію, в якій і проходив дистанційний конкурс. 

 

Зараз, коли пишуться ці рядки, а всі учні та викладачі ліцею давно відпочивають, Олена Миколаївна ретельно перевіряє конкурсні роботи, складає протокол результатів, які відразу по завершенню цієї роботи будуть відправлені електронною поштою Тетяні Іванівні. Адже результатів з нетерпінням чекають і учні-учасники, і їх керівники – колеги-філологи ЗП(ПТ)О Донецької області, тож ні Тетяна Іванівна Васюхно, ні члени журі конкурсу не шкодують свого особистого часу на цю таку потрібну та довгоочікувану роботу. 

Бажаємо успіхів учасникам! Один із вас (хто саме – знатимемо вже назавтра) буде захищати честь Донецької області перед всією Україною! 

Ви – кращі! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю