Попередження девіантної поведінки

14 грудня Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області було проведено обласний вебінар «Попередження девіантної поведінки і травматизму учнів на уроках фізичної культури та захисту України».

Захід відкрив директор НМЦ ПТО у Донецькій області Едуард Гончаров, який наголосив на важливості запропонованої для обговорення теми та підкреслив велику роль викладача на уроці у питанні запобігання проявам девіантної поведінки учнів.

Модератором вебінару виступила профільний методист кабінету загальноосвітньої підготовки Людмила Кравченко.

Досвідом роботи з актуального питання ділилися викладачі ЗП(ПТ)О Донецької області.  Від Покровського професійного ліцею – керівник фізичного виховання, викладач фізичної культури, керівник методичного об’єднання викладачів фізичної культури Покровського регіону Вікторія Суліма. Тема доповіді: “Девіантна поведінка на уроках фізичної культури”. 

Колеги розглядали причини виникнення та наслідки девіантної поведінки, обговорювали шляхи та методичні прийоми профілактики та корекції поведінки «важких» учнів, розбиралися в питанні та пропонували заходи щодо попередження травматизму учнів під час уроків. Ділилися досвідом, надавали цікави поради, пропозиції щодо таких підлітків.
Підводячи підсумки вебінару, Людмила Кравченко підкреслила, що одним із ефективних способів подолання важковихованості учнів та корекції поведінки важких підлітків є фізична культура і залучення таких учнів до участі у спортивних заходах.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю