Посвята в ліцеїсти-2021

 

Наближається Новий рік, але в нашому ліцеї це – не єдине свято. Сьогодні, у вівторок 28 грудня, відбулася традиційна  Посвята в ліцеїсти, яке викладачі та майстри виробничого навчання Покровського професійного ліцею провели разом з працівниками базового підприємства – “ШУ “Покровське”.

 

 

Цьогоріч увага та турбота нашого базового підприємства торкнулася всіх без винятку учнів-першокурсників. Якщо в минулі роки наші старші товариші – шахтарі – звертали більше уваги на групи електрослюсарів, то сьогодні святкові заходи охопили всі без винятку навчальні групи. 

Хлопці та дівчата нашого ліцею взяли участь у цікавих та веселих конкурсах, виконуючи оригінальні завдання. Вікторини, перегляд інформаційних відеосюжетів про життя православного колективу працівників ШУ “Покровське”, визначення технічних пристроїв навпомацки, малювання із зав’язаними очима – все це успішно подолали наші ліцеїсти, показавши як неабиякі знання, так і особисту креативність та творчі вміння. 

 

 

Представники шахти – Безручко Наталія Олександрівна та Дунічева Олена Анатоліївна – опікуються нашими учнями вже багато років. Сьогодні вони не лише вели особисте спілкування з ліцеїстами – майбутніми працівниками шахти, проводячи конкурси та розповідаючи про переваги роботи на ШУ “Покровське”, але й роздавали учням традиційні подарунки від базового підприємства.  Рюкзаки та футболки з логотипом вугільної компанії – майбутнього місця роботи сьогодняшніх ліцеїстів – неабияк підвищили їм передноворічний святковий настрій. 

Дякуємо базовому підприємству!

З посвяченням вас у доросле життя, наші дорогі першокурсники!

З наступаючими святами! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю