Підвищення кваліфікації: «Uni Biz Bridge Camp», день перший

На початок, учасників, яких було більш як 800, вітала Марина Джулай, представник CEO UGEN. Проведене онлайн-опитування дозволило встановити настрій учасників, пані Марина допомогла окремим учасникам правильно налаштувати параметри конференції Zoom.

Покровський професійний ліцей представили Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, Суліма Вікторія Миколаївна, керівник фізичного виховання,  Бондаренко Катерина Тимофіївна, соціальний педагог, та Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії. Приємно було бачити наших колег із НМЦ ПТО в Донецькій області – методистів навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області  Васюхно Тетяну Іванівну та Філяєву Ірину Миколаївну. Якщо з більш як 800 учасників були присутні також інші наші колеги і тут вони не згадані – прошу звернутися до автора статті, помилку буде виправлено.

Спікер  першого дня конференції, Віталій Сватко, ментор SoftServe IT Academy, який одночасно є ІТ-фахівцем та викладачем вищу, виступав з доповіддю «Нові підходи до викладання та комунікації зі студентами». Поняття «віртуальна реальність», «доповнена реальність», «індивідуальна траєкторія розвитку», інструменти розробки програмного забезпечення, освітнє лідерство та командна робота – вся ця абсолютно нова для більшості учасників інформація, на його думку, є необхідними для сучасного навчання. Спікер детально зупинився на питаннях комунікації та навів приклади застосування принципів ефективної комунікації в освіті, зокрема дистанційній освіті. Наприкінці спікер відповів на найбільш типові запитання учасників, які задавалися у чаті конференції протягом виступу з презентацією.

Отже, перший день підвищення кваліфікації викладачів завершено.  Запрошуємо приєднатися до наступного обговорення, яке відбудеться завтра за посиланням: 

https://us02web.zoom.us/j/88247623789,

ідентифікатор: 882 4762 3789.

Дякуємо організаторам конференції та колективу НМЦ ПТО в Донецькій області, які повідомили нас про цей цікавий та корисний захід!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю