Курс GWUA. 2022-2023

Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організовує безоплатне навчання в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”, яке здійснюватиметься протягом 2022/2023 навчального року.

 

Базовою тренінговою платформою навчального курсу є суб’єкт підвищення кваліфікації – Академія цифрового розвитку.

 
Співробітники Покровського професійного ліцею – це сучасні, налаштовані на успіх, інноваційні та креативні фахівці в галузі освіти, а тому не могли пропустити такий визначний та потрібний курс. Адже нові знання – це завжди підвищення якості знань у наших учнів, задля яких ми не шкодуємо ні власних сил, ні часу, бо наші учні – це майбутнє України. 
У першій сесії курсу взяли участь викладачі Циганок Олена Миколаївна, Суліма Вікторія Миколаївна, Кобец Вікторія Сергіївна, Жибінкас Марина Миколаївна, Чебатуро Валентина Миколаївна, соціальний педагог Бондаренко Катерина Тимофіївна та викладач, методист ліцею Циганок Олександр Олександрович. 

Незважаючи на дуже важкий матеріал курсів та понадскладну форму виконання контрольних завдань – адже їх на базовому рівні дозволялося виконувати виключно на мобільному телефоні – всі успішно впоралися із завданнями та отримали заслужені 30 годин підвищення кваліфікації. 

Курси тривають, з 8 серпня розпочато середній рівень курсів – він для бажаючих, а з 5 вересня 2022 року буде розпочато новий потік бажаючих отримати курсові знання базового рівня.

Заявки на навчання з 05.09.2022 приймаються до 23:59 28 серпня 2022 року за посиланням:  https://sites.google.com/view/gwua2223/реєстрація?authuser=0

Рекомендуємо всім викладачам та майстрам в/н ліцею пройти ці курси, адже вони є фундаментом дистанційного навчання, яке цьогоріч є особливо актуальним. 

Поздоровляємо колег, які завершили навчання, із отриманням нових знань та сертифікатів про підвищення кваліфікації! Ми – кращі!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю