Електронний облік освітнього процесу в закладах освіти у новому 2022/2023 навчальному році

29 серпня 2022 р. о 13.00 відбувся Всеукраїнський вебінар «Електронний облік освітнього процесу в закладах освіти у новому 2022/2023 навчальному році».

Вступне слово щодо актуальності впровадження в освітній процес ЗП(ПТ)О електронних журналів проголосив Гончаров Едуард, директор НМЦ ПТО у Донецькій області.  Ведуча вебінару, Пустовгарова Ольга, методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО
у Донецькій області, оголосила порядок виступів. 
З досвідом впровадження електронного журналу і щоденника Atoms в освітній процес ЗП(ПТ)О виступила Коваль Наталя, заступник директора з навчально-методичної роботи Вищогопрофесійного училища № 21 міста Миколаїв.
Досвідом використання електронного сервісу E-school для обліку успішності здобувачів освіти поділилися Новікова Ольга, заступник директора з навчально-методичної роботи
Краматорського вищого професійного училища.
Тітаренко Олена, викладач інформатики Краматорського вищого професійного училища Донецької області, розповіла про досвід використання електронних журналів в ЗП(ПТ)О на платформі Moodle.
Світлана Мозгова, методист Золотівського професійного ліцею, Луганська область, виступила з доповіддю “Система ведення електронних журналів E-Journal”.
Про досвід використання автоматизованої системи документообігу закладу освіти доповів Бережнов Олександр, методист ДПТНЗ «Краматорський центр професійно-технічної освіти».
Наприкінці Ольга Володимирівна запропонувала найпростіший варіант особистого електронного журналу в електронній таблиці Гугл. 

Покровський професійний ліцей представляли Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, Суліма Вікторія Миколаївна, керівник фізичного виховання, Власенко Світлана Валентинівна, викладач математики, Кобец Вікторія Сергіївна, викладач суспільних дисциплін, методист ліцею, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович та інші. 

Використання електронного журналу – це обов’язкова вимога сьогоднішнього дня, коли викладачі та учні розкидані по всій Україні, а також за кордоном. Тому цю тему в ліцеї буде продовжено завтра, на педагогічній нараді о 10:00, на яку запрошуються всі викладачі та майстри виробничого навчання. Вона відбудеться онлайн за посиланням:  

https://us04web.zoom.us/j/72565940797?pwd=y0iNEDkvmje17PVOTXuvuE7RKkoPVD.1

Для переходу до педагогічної наради не потрібно вводити пароль та ідентифікатор – для зручності колективу, вхід вільний. При вході прохання відключати ваші мікрофони та включати відео, у кого є така технічна можливість. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю