Цикл онлайн вебінарів в рамках проведення установчої інструктивно-методичної наради для фахівців психологічної служби області (І частина)

З 07.09.2022 по 09.09.2022 на базі Донецького обласного навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти відбувся цикл онлайн вебінарів в рамках проведення установчої інструктивно-методичної наради для фахівців психологічної служби області (частина І) «Пріоритетні напрями роботи та актуальні питання організації діяльності фахівців психологічної служби Донецької області в 2022-2023 н.р.».

Психологічна служба Покровського професійного ліцею з метою якісної організації психологічної підтримки й допомоги та забезпечення психологічної стійкості учасників освітнього процесу, які страждають від російської воєнної агресії бере інформацію з вебінарів до уваги.

Розглянуті питання:

  1. Стан та проблеми надання психологічної допомоги суб’єктам освіти в умовах воєнних дій, підтримка та інтеграція внутрішньопереміщених осіб у 2022-2023 навчальному році.

  2. Профілактика суїцидальних тенденцій серед здобувачів освіти: перспективні завдання на 2022-2023 навчальний рік.

  3. Організація просвітницько-профілактичної роботи фахівцями психологічної служби з питань протидії правопорушень, вживання наркотичних та психотропних речовин серед неповнолітніх у закладах освіти Донецької області в 2022-2023 навчальному році в умовах дії правового режиму воєнного стану.

  4. Виявлення та реагування закладів освіти на випадки домашнього та сексуального насильства в умовах воєнного стану.

  5. Впровадження відновного підходу у закладах освіти під час воєнного стану.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю