Школа електронного журналу. Тренінг №1, рівень “високий”.

Перший високорівневий тренінг нашої Школи використання журналу Всеосвіта призначено для користувачів 2 (високого) рівня – викладачів, які вже мають курси з своїх предметів, розміщені на Google Classroom. 

Нагадую, що тренінги школи будуть проводитись як онлайн, так і офлайн. Факт розміщення нового тренінгу не означає, що ви просто зараз маєте все кидати і переглядати його, виконувати завдання – ви зробите це у зручний для вас час.

Тренінги школи передбачають два рівні  – базовий (ці тренінги мають пройти всі викладачі та майстри виробничого навчання) і високий (для бажаючих). Я створю файл, доступ до перегляду якого отримають всі педагогічні працівники за їх електронними адресами, де будемо відмічати уже розміщені тренінги – пройдені вони вами чи ні, щоб ви могли слідкувати за своїми успіхами. Оцінок там не буде – лише пройдено-не пройдено. “Пройдено” означатиме, що ви і переглянули тренінг, і виконали мінімально необхідне завдання за цим тренінгом.

Під час виконання завдань тренінгів дозволяється використовувати ВИКЛЮЧНО групу електронного журналу із назвою “Тренувальна група”! Ні в якому разі не чіпайте робочі реальні групи, щоб не порушити функціонування електронного журналу!

Завдання за цим тренінгом: використовуючи шаблон уроку “GТренувальний урок 1″, взяти який можна через пошук Всеосвіти чи за прямим посиланням:  https://vseosvita.ua/12.5efm,   створити власний урок за одним із ваших предметів, розмістити створений вами урок серед завдань групи “Тренувальна група” на зручну для вас дату. Скріншот виконаного вами завдання скиньте мені особистим повідомленням із групи Вайбер “Ліцей Оголошення”, щоб я знав, що ви цей тренінг уже пройшли.

Бажаю плідної роботи!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю