Всеукраїнський радіодиктант Національної єдності в Покровському професійному ліцеї

9 листопада 2022 року відбувся Вісімнадцятий радіодиктант Національної єдності, участь у якому взяли педагоги та учні Покровського професійного ліцею.

Диктанту передувала значна організаційна робота. Викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури Циганок Олена Миколаївна створила окремий урок-конкурс з чіткою зрозумілою інструкцією для приєднання до диктанту на освітній платформі Всеосвіта та призначила його для всіх без винятку навчальних груп, також про проведення диктанту інструкції було розміщено у закріпленому повідомленні на офіційному сайті нашого ліцею, додатково повідомлено в офіційних групах Телеграм 1, 2 та 3 курсу та викладачам і майстрам виробничого навчання. 

На жаль, не всі зуміли приєднатися до написання диктанту. За наявними на поточний час відомостями, диктант писали: 

Складнощі, які були і під час організації диктанту – він розпочався на 9 хвилин раніше від оголошеного, і якість диктування – на жаль, Ада Роговцева, безумовно, дуже відома медійна особа, але також безумовно – недостатньо обізнана із правилами диктування – не завадили нашим колегам та учням взяти участь у цьому щорічному загальноукраїнському флешмобі.

Дякуємо всім, хто писав!

Ми – кращі! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю