Інтернет-естафета «Мій кращий урок, заняття»

 
Досвідом роботи щодо проведення уроків у дистанційному форматі поділилися викладачі фізичної культури ЗП(ПТ)О Донецької області, наш ліцей представила Суліма Вікторія Миколаївна – викладач фізичної культури, керівник фізичного виховання Покровського професійного ліцею.
 

Згідно з планом роботи НМЦ ПТО у Донецькій області, в листопаді, для викладачів фізичної культури ЗП(ПТ)О Донецької області, мала пройти Інтернет-естафета «Мій кращий урок, заняття». Захід було заплановано, проте, реалії воєнного часу внесли свої корективи. Через те, що російські окупанти регулярно обстрілюють критичну інфраструктуру держави, в призначений час, через відключення світла та відсутність Інтернету, модератор та учасники заходу не змогли одночасно вийти на онлайн зв’язок. Отже, було прийнято рішення про необхідність відеозапису виступів спікерів Інтернет-естафети.
 
Наразі Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області пропонує всім охочим ознайомитися з досвідом роботи деяких викладачів фізичної культури закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донеччини з питання організації і проведення уроків у дистанційному форматі, в синхронному та асинхронному режимах.
Викладачі у своїх відео виступах доводять, що немає нічого неможливого. І, якщо, на перший погляд здається, що викладати фізичну культуру дистанційно – це надскладне завдання, адже спортивні дисципліни потребують інвентарю, простору та особистої присутності викладача, то наші спікери переконані, що вихід завжди є! Головне – любити те, чим займаєшся, не боятися експериментувати та ніколи не зупинятися!
 
Суліма Вікторія Миколаївна – викладач фізичної культури, керівник фізичного виховання Покровського професійного ліцею
«Урок – Інтернет-естафета, як різновид уроку фізичної культури в дистанційному форматі»
 
 
 
Слюсаренко Олександр Миколайович – викладач фізичної культури, керівник фізичного виховання Краматорського вищого професійного училища
«Організація дистанційного навчання з фізичної культури»
Шестаков Олександр Анатолійович – викладач фізичної культури, керівник фізичного виховання ДНЗ «Краматорське вище професійне металургійне училище»
«Організація проведення уроків фізичної культури в дистанційному форматі»
Дикий Денис Володимирович – викладач фізичної культури ДНЗ «Краматорське вище професійне металургійне училище»
«Урок фізичної культури в умовах дистанційного навчання»
Муравченко Віолетта Сергіївна – викладач фізичної культури ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище»
«Проведення уроків фізичної культури в дистанційному форматі в ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище»
Проценко Олеся Анатоліївна – викладач фізичної культури, Торецького професійного ліцею
«Сучасний урок фізичної культури в онлайн-форматі»
Віримо в ПЕРЕМОГУ, працюємо задля ПЕРЕМОГИ! Україна понад усе!
 
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю