Перший практичний онлайн-тренінг

На виконання Програми методичної допомоги ЗП(ПТ)О Донецької області за результатами моніторингу освітнього процесу, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти  05.01.2023 року проведено перший практичний онлайн тренінг для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Донецької області.

Від Покровського професійного ліцею у тренінгу взяли участь старший майстер Сивокоз С.Л., майстри в/н Янжула Л.В. та Мартинюк В.І., викладач математики Власенко С.В., методист, викладач фізики та астрономії Циганок О.О.

Програмою першого тренінгу передбачалося розглянути наступні питання.

1.Уточнення списків учасників та реєстрація.

2.Узгодження організації роботи та взаємодії на практичних онлайн   тренінгах. Планування роботи тренінгів.

Тема 1: «Можливості пошукової системи Google».

Тема 2: «Робота в кімнаті Google meet (візуальні ефекти, демонстрація екрану, робота з чатом)».

З вітальним словом виступив перед учасниками директор НМЦ ПТО в Донецькій області пан Едуард Гончаров. Практичні заняття провели тренери, методисти НМЦ ПТО пані Пустовгарова Ольга та пані Опанасенко Анна. 

Багато питань викликало виконання запропонованих вправ з використанням смартфону. 

Програму тренінгу було вирішено повністю. 

Учасники від Покровського професійного ліцею, зазначені у списку (список дивіться повідомлення у корпоративній групі Вайбер “Ліцей Оголошення”), які з різних причин не взяли участь у першому тренінгу, самостійно реєструються та виконують домашні завдання наступного змісту. 

1.Навчитися створювати посилання в кімнаті Google meet. Створити посилання та надіслати на електронну адресу одного з тренерів (Ольга Пустовгарова, Анна Опанасенко). За необхідністю скористуйтесь відеороликом за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=W4wZZof8Sjk

2.Навчитися змінювати фон в кімнаті Google meet.

3.Заповнити Форму за посиланням https://forms.gle/3UKik7Atu3rSDYHo8

4.За необхідністю змінити Прізвище Ім’я (на українську мову, на відповідність дійсному Прізвищу Ім’я) в обліковому записі Google.

5.Підготувати файли для демонстрації екрану (документи Word, презентації, сторінки підручників, відео та фото матеріали –один файл на вибір).

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю