Екосистема психологічної допомоги у сфері освіти (захід № 1)

Психологічна служба Покровського професійного ліцею  31 січня 2023 року взяла участь в практичному вебінарі Екосистеми психологічної допомоги у сфері освіти.

У 2022 році стартувала Національна програма психічного здоров’я та психосоціальної підтримки за ініціативи першої леді України Олени Зеленської. У межах програми Міністерством освіти і науки України було презентовано шляхи впровадження Екосистеми психологічної допомоги у сферу освіти, що охоплює всіх учасників освітнього процесу: педагогів, практичних психологів, керівників навчальних закладів, здобувачів освіти та їх батьків/опікунів. https://www.mentalhelp.in.ua/

В межах Екосистеми психологічної допомоги у сфері освіти та з метою реалізації Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки за ініціативи першої леді України Олени Зеленської Міністерство освіти і науки України було проведено практичний вебінар, в якому взяла участь і наша психологічна служба. https://youtu.be/-HCW_N50mig

На вебінарі ми заслухали вітальне слово заступника Міністра освіти і науки України Віри Рогової та директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євгена Баженкова; побачили відео презентацію психологічних відео-тренінгів; взяли участь в майстер-класі від спеціального гостя, психолога та відомого телевізійного ведучого Дмитра Карпачова; та обговорили актуальні питання, які постають перед практичними психологами під час роботи.

Пропонуємо завітати на цю платформу і пройти педагогічним працівникам курс підвищення кваліфікації для освітян «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу під час та після завершення воєнних дій».

Курс створено за участю провідних експертів з психології Ізраїлю та США. В кінці курсу видається свідоцтво та нараховується 1 кредит ЄКТС.

https://hryoutest.in.ua/courses/programa-pidvishchennya-kvalifikaciji-psihologichnoji-pidtrimki-dlya-osvityan-ta-batkiv

 

Педагогічним працівникам, учням та їх батькам/опікунам ми пропонуємо пройти Курс «Практичні навички подолання стресу».

З цього курсу ви дізнаєтеся про стрес та його наслідки, також вам стануть у нагоді корисні поради для розвитку навичок управлінням стресом.  Ви дізнаєтесь як справлятися з несприятливими обставинами та продовжувати нормально жити  навіть під час повномасштабної війни, а також розглянете практичні поради, про те, як підтримувати психічне здоров’я.

https://hromada.academy/courses/praktichni-navichki-podolannya-stresu

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю