Акція Освітня ватра перемоги, вебінар 5

 
26 квітня 2023 р. у межах акції «Освітня ватра перемоги», започаткованої Центральним інститутом післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України разом із співорганізаторами (Інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України; Вища школа HUMANITAS, Польща; Благодійний реабілітаційний центр допомоги дітям та сім’ї KINDERVELT, Ізраїль; Українська асоціація організаційних психологів та психологів праці; Український відкритий університет післядипломної освіти, Україна),  психологічна служба ліцею взяла участь у заключному п`ятому із серії міжнародних вебінарів (Україна-Польща-Ізраїль) «Психологічне здоров’я особистості в умовах війни і повоєнний час».
 
 
Спікер вебінару – Оксана Креденцер, провідний науковий співробітник лабораторії організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, доктор психологічних наук, доцент, професор кафедри психології та педагогіки КНЕУ, член Виконавчої Дирекції Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці (Україна) презентувала технологію психологічної допомоги українцям, які змушені були покинути Україну під час війни, охарактеризувала авторську концепцію проєкту «Соціально-психологічна підтримка українців у Німеччині», систему, методи та форми роботи в її річищі, розкрила особливості, структуру та основні техніки психологічної допомоги українцям у Німеччині в групах соціально-психологічної підтримки.
 

У вебінарі взяли участь понад 200 учасників – освітян і психологів з усіх регіонів України, які практично одностайно відзначили його змістовність, інформативність і корисність для психологічної практики. Записи вебінару можна переглянути на YouTube каналі УМО за посиланням:
 
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю