Попереднє засідання журі обласного конкурсу на кращу методичну розробку

Сьогодні, 12 червня 2023 року, відбулося попереднє (установче) засідання журі обласного конкурсу на кращу методичну розробку дистанційного уроку філологічних дисциплін серед викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області у 2022-2023 навчальному році.

 

Важливість цього конкурсу для викладачів-філологів важко переоцінити, адже, як зазначила керівник журі – методист НМЦ ПТО в Донецькій області Васюхно Тетяна Іванівна – фахові конкурси філологів проводяться раз на п’ять років, при тому попередній конкурс такої ж ваги прийшовся на 2013 рік. 

Покровський професійний ліцей у складі журі представили Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач, та Жибінкас Марина Миколаївна, викладач іноземної мови. Крім участі в журі, цьогоріч Олена Миколаївна представила на конкурс власну розробку уроку літератури, яку, втім, за умовами конкурсу оцінюють інші члени журі. 

Оцінки будуть виставлятися до 26 червня, після детального обговорення наданих на конкурс робіт, і в цю дату журі проведе підсумкове засідання, на якому буде визначено переможців та лауреатів. 

Побажаємо успіху Олені Миколаївні!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю