Засідання обласної методичної секції викладачів фізики

З метою підведення підсумків масової методичної роботи у 2022-2023 навчальному році, обговорення поточних питань, планування методичної роботи на новий 2023-2024 навчальний рік, сьогодні, 14 червня, НМЦ ПТО у Донецькій області проведено засідання обласної методичної онлайн секції викладачів фізики.

Провела засідання методист НМЦ ПТО в Донецькій області Пустовгарова Ольга Володимирівна. 

Покровський професійний ліцей представив методист, викладач фізики та астрономії, викладач вищої категорії  Циганок Олександр Олександрович. На жаль, інші викладачі, які мали цьогоріч години з фізики, до засідання не приєдналися. 

В ході зустрічі колеги обговорили результати проведеного конкурсу відеодослідів з фізики, спільним рішенням висловили побажання проводити такий конкурс щороку.

Підводячи результати моніторингу закладів освіти, Ольга Володимирівна окремо зазначила проблему самоідентифікації викладачів та учнів під час відеозустрічей, оскільки загальним питанням виявилася наявність підписів акаунтів учасників відеоуроків мовами, відмінними від української, що є неприпустимим. 

Ольга Володимирівна повідомила про плани методичної роботи секції на наступний навчальний рік та запропонувала учасникам в робочому режимі надсилати власні доповнення та побажання щодо змісту обласної методичної роботи з фізики на наступний рік. 

Дякуємо учасникам та організаторам зустрічі!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю