Всеукраїнський урок з ментального здоров`я «Ти як»

Психологічна служба ліцею вітає вас із початком нового навчального року! Бажаємо здоров`я, витримки та щоб навчання було в радість!

Ну що, всі хвилювались сьогодні? Когось з вас переповнювала радість, а когось може навіть щось і дратувало. Сильні емоції можуть привести до стресу. Хвилюватися через початок навчального сезону — нормально. Тож навчимося долати тривоги.

Пропонуємо вам почати навчальний рік із турботи про себе. Виділіть собі пів години і передивіться всеукраїнський урок з ментального здоров`я «Ти як», який навчить вас декількох технік саморегуляції для того, щоб подолати страх чи тривожність, заспокоїтися, розслабитися та підтримати себе як під час навчання, так і в позаліцейному житті. Матеріали уроку містять відеозвернення психологів, які розкажуть вам про те, як працюють наші емоції, та покажуть прості вправи, що допоможуть стабілізуватися у складні моменти.

https://megogo.net/ua/view/22559086-vseukrains-kiy-urok-z-mental-nogo-zdorov-ya-7-11-klasi-ti-yak-povertaiemos-do-shkoli.html

Бережіть себе!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю