Засідання обласної методичної секції філологів

У четвер, 14 вересня 2-23 року, розпочалася серія методичних заходів, організованих НМЦ ПТО в Донецькій області для педагогів профтехів. Першими цьогоріч стартували філологи.

Організувала вебінар методист НМЦ ПТО в Донецькій області Васюхно Тетяна Іванівна, на зустрічі були присутніми також інші співробітники НМЦ ПТО. 

Загальна кількість учасників вебінару досягла 42 чоловік.

На жаль, не всі філологи нашого закладу зуміли відвідати зустріч. Покровський професійний ліцей представили викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач Циганок Олена Миколаївна, викладач іноземної мови Жибінкас Марина Миколаївна, які одночасно є головами регіональних методичних секцій Покровського регіону. Їх звітні доповіді про роботу методичних секцій були насиченими та інформативними, що відмітили учасники зустрічі.

Колеги обговорили також передовий досвід роботи в умовах воєнного стану, Тетяна Іванівна детально розібрала нові методичні рекомендації МОН на наступний навчальний рік. Понад три години йшло напружене обговорення новацій та специфіки викладання дисциплін гуманітарного циклу. 

Зустріч пройшла цікаво та інформативно. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю