Онлайн засідання обласної методичної секції викладачів захисту України та фізичної культури

@2023 Всі права на текст та зображення статті належать методисту НМЦ ПТО в Донецькій області Кравченко Людмилі Володимирівні
НМЦ ПТО у Донецькій області проведено онлайн засідання обласної методичної секції викладачів захисту України та фізичної культури закладів професійної (професійно-технічної) освіти. 

Згідно з річним планом роботи та з метою обговорення нормативної бази викладача і інструктивно-методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу та викладання таких предметів, як «Фізична культура» і «Захист України», 27 вересня 2023 року було проведено обласне онлайн засідання методичної секції.
Засідання проводила методист кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Людмила КРАВЧЕНКО. Вона привітала всіх з початком навчального року та окреслила план дій в рамках засідання методичної секції. В роботі секції взяли участь 28 викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донеччини.
Покровський професійний ліцей представили викладач фізичної культури, керівник фізичного виховання Суліма Вікторія Миколаївна та викладач фізичної культури Климов Володимир Вікторович. 
Під час роботи були розглянуті та обговорені такі актуальні питання:
– підсумки роботи методичної секції за минулий 2022/2023 навчальний рік;
– нормативна база викладача з питань організації освітнього процесу;
– інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання фізичної культури і захисту України у 2023/2024 навчальному році.
Профільним методистом були надані посилання на нормативно-правове забезпечення предметів, на корисні інформаційні ресурси, відеоматеріали та платформи, які стануть у нагоді викладачам.
Керівник методичної секції викладачів фізичної культури ЗП(ПТ)О Донецької області, викладач фізичної культури Покровського професійного ліцею Вікторія СУЛІМА поділилася з колегами досвідом роботи щодо проведення уроків фізичної культури в дистанційному форматі на платформі Всеосвіта. 
Наприкінці заходу викладачі ознайомилися з планом масових методичних заходів, запланованих до кінця 2023 року, обговорили почуту інформацію, а також внесли свої пропозиції щодо урізноманітнення позаурочної роботи зі здобувачами освіти.
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю