Результати тестування “Стан вашої нервової системи” 2023-2024

Психологічною службою ліцею було проведено тестування “Стан вашої нервової системи”.

Мета тестування: визначення загального рівня стресостійкості.

Пропонуємо ознайомитись з результатами тестування.

У опитуванні прийняли участь 115 респондентів (96 здобувачів освіти і 19 працівників ліцею):

Від 0 до 25 балів набрали 40% здобувачів освіти та 17% працівників ліцею

Ключ до тесту: ця сума балів може вас не турбувати. Але зверніть увагу на сигнали вашого організму, спробуйте усунути слабкі місця.

26 – 45 балів: 39% здобувачів освіти та 83%  працівників ліцею

Ключ до тесту: приводу для занепокоєння немає. Але не ігноруйте попереджувальні сигнали. Зважте на те, що ви можете зробити для покращення свого організму.

46 – 60 балів: 12% здобувачів освіти та 0%  працівників ліцею

Ключ до тесту: ваша нервова система ослаблена. Для поліпшення здоров’я необхідно змінити спосіб життя. Проаналізуйте запитання та відповіді на них. Так ви визначите напрями необхідних змін;

Понад 60 балів: 9% здобувачів освіти та 0%  працівників ліцею

Ключ до тесту: ваша нервова система виснажена. Необхідно терміново вжити заходів. Обов’язково зверніться до спеціаліста.

Наполегливо рекомендуємо усім, хто набрав понад 60 балів звернутись до спеціаліста. Контакти гарячих ліній та посилань безкоштовної психологічної підтримки https://drive.google.com/file/d/1UA2wcz1PrJPKBVyjwrur59n84QYNvZ7G/view

Восени та взимку наш настрій може змінюватися: світловий день коротшає, кольорів довкола стає менше, а відтак ми більше схильні сумувати й втомлюватися 🙄 Зараз важливо підживлюватися радістю — чимось позитивним, що дає нам енергію. Під час війни радість може здаватися недоречною, та вона сьогодні потрібна найбільше.  

Нас можуть підживлювати фізична активність, спілкування з приємними людьми, смачна їжа з яскравими спеціями, дозвілля (хобі, перегляд фільмів, музика, книги тощо). Позитивні емоції допомагають легше пережити стрес і не занепасти духом. 

Ментальне здоров’я є одним з найбільших викликів сьогодення. Розуміння, що таке стрес, навички самодопомоги та усвідомлення того, що звернутися по допомогу — це не соромно, стають не просто важливими, а життєво необхідними ❤️‍🩹

Які інтернет-ресурси стануть в нагоді:

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю