Обласний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

10 січня 2024 року в дистанційному онлайн форматі з урахуванням воєнної ситуації в країні відбувся обласний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Організувала проведенян конкурсу методист НМЦ ПТО в Донецькій області Васюхно Тетяна Іванівна, модераторами заходу були Віннік Володимир Сергійович, викладач української мови та літератури Краматорського вищого професійного училища, та Циганок Олена Миколаївна, викладачка української мови та літератури, зарубіжної літератури Покровського професійного ліцею.

У відеотрансляції заходу взяли участь 5 членів журі та 11 учнів-учасників. 

Список членів журі:

1. Баркар Вікторія Іванівна, викладачка ДНЗ «Білицький професійний ліцей».

2. Віннік Володимир Сергійович, викладач української мови та літератури Краматорського вищого професійного училища.

3. Жидкова Ольга Олександрівна, викладачка ДНЗ «Мирноградський професійний гірничий ліцей».

4. Телицина Світлана Миколаївна, викладачка української мови та літератури ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище».

5. Циганок Олена Миколаївна, викладачка української мови та літератури, зарубіжної літератури Покровського професійного ліцею.

Уже зовсім скоро ми дізнаємося про результати обласного етапу конкурсу та визначимо ім’я того учня, який буде захищати честь профтехів Донеччини на рівні України. Побажаємо успіху конкурсантам!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю