Курси БІНПО

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти запрошує на короткострокові курси підвищення кваліфікації за кошти фізичних та юридичних осіб за темою: «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану» (Ліцензія від 15.11.2016 р., витяг з Єдиної державної електронної бази з питань  освіти щодо здійснення освітньої діяльності закладу освіти у сфері вищої освіти ЛВ No01395- 00242).


Обсяг 30 год. (1 кредит ЄКТС). Форма навчання: дистанційна. Вартість навчання на курсах підвищення кваліфікації складає 350 грн.


Реєстрація на короткострокові тематичні курси «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану» за покликанням: http://surl.li/rxrac Завершуємо набір на курси підвищення кваліфікації за категорією: «Викладачі професійно-теоретичної підготовки закладів професійно (професійно-технічної) освіти». Термін навчання: 08.04.2024 по 25.04.2024 р. Обсяг 150 год. (5 кредитів ЄКТС). Форма навчання: дистанційна. Освітній процес організовується за допомогою ліцензійного хмарного сервісу Microsoft Teams платформи Office 365.


Вартість навчання оприлюднено на офіційному вебсайті БІНПО: http://surl.li/pkhyh 

Реєстрація на курси підвищення кваліфікації за категорією: «Викладачі професійно-теоретичної підготовки закладів професійно (професійно-технічної) освіти» за покликанням: http://surl.li/pkhzf
Свідоцтва про підвищення кваліфікації реєструються в ЄАС (Єдиній атестаційній системі).
Запрошуємо до співпраці!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю