Онлайн конференція «Організація лабораторії верстатів з програмним керуванням. ДосвідУкраїни та Світу»

Шановні колеги!

До Міністерства освіти і науки України звернулася Компанія ДП «Абпланалп Україна», яка є офіційним представником в Україна світового виробника металорізальних верстатів з програмним керуванням Haas Automation Inc. USA, з пропозицією поширити інформацію про онлайн конференцію «Організація лабораторії верстатів з програмним керуванням. Досвід України та Світу», яка проводитиметься 30 квітня 2024 р. об 11.00.
ДП «Абпланалп Україна» спільно з Haas Automation Inc. в семи регіонах України відкрито навчальні центри, на базі яких проводиться підготовка та курси підвищення кваліфікації за професію «Оператор верстату з програмним управлінням».
Під час конференції учасникам представлять верстати з ЧПК, які масово використовуються на підприємствах України, ознайомлять з досвідом організації навчальних центрів під час військової агресії проти України, у тому числі із залученням грантів від благодійних організацій, навчальними матеріалами тощо.
Просимо сприяти участі у конференції представників закладів професійної (професійно-технічної), які здійснюють підготовку за професіями: «Оператор верстатів з числовим програмним керуванням», «Верстатник широкого профілю», «Токар», «Фрезерувальник», «Свердлувальник».


Для участі у конференції необхідно попередньо зареєструватися за формою, розміщеною за посиланням:

https://forms.gle/xTBKmvDADzM8QG5n6


Приєднатися до конференції можна за посиланням:


https://zoom.us/j/94399082755?pwd=enNNNHY0ZE5LTHhhRjUwN2lGSHJnUT09

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.

Авторизація
*
*
Генерація паролю