Засідання методичної секції викладачів-філологів ЗП(ПТ)О Донецької області

@2024 всі права захищено. Автор тексту новини: Васюхно Тетяна Іванівна, методист НМЦ ПТО в Донецькій області

На виконання плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області 26 вересня відбулося обласне засідання методичної секції викладачів-філологів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донеччини.

Педагоги вшанували Хвилиною мовчання пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Відкрила засідання профільний методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області Тетяна Васюхно. Вона висловила слова вдячності всім і кожному з викладачів, які, не зважаючи на надскладні часи гідно розпочали новий навчальний рік, за їхню наполегливу працю, активність, самовідданість, витримку і професіоналізм.
Через призму психолого-педагогічних аспектів, керівник методичної секції філологів Краматорсько-Бахмутського методичного об’єднання, викладач Краматорського вищого професійного училища Володимир Віннік, зробив аналітичний звіт про роботу методичної секції в 2023-2024 навчальному році. Висвітлив найвагоміші здобутки викладачів у професійній діяльності та досягнення учнів під керівництвом викладачів.
Освіта – фундамент держави, і він має бути міцним. Слабкі люди не можуть працювати на освітянській ниві. Саме тому керівниця методичної секції викладачів-мовників Покровського методичного об’єднання, викладачка Покровського професійного ліцею Олена Циганок, підводячи підсумки досягнень викладачів у минулому навчальному році, назвала їх незламними,
Досвідом проходження атестації на кваліфікаційну категорію за новим Положенням поділилася викладачка української мови та літератури Білозерського професійного гірничого ліцею Ірина Козуб.
З аналізом методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу та діяльності викладачів-філологів у 2024-2025 навчальному році в умовах сьогодення, виступила профільний методист НМЦ ПТО у Донецькій області Тетяна Васюхно. Акцентувала увагу присутніх на толерантності, людяності, всебічній підтримці учнів та один-одного. Обговорили план роботи на новий навчальний рік.
З матеріалами засідання методичної секції викладачів-філологів можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Iuto8kF-4YBeAMMAzgRW_75O8HEpnJRt?usp=drive_link
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю