Школа передового педагогічного досвіду

Першого жовтня поточного 2024 року відбулося чергове засідання обласної Школи передового педагогічного досвіду, організоване методистом НМЦ ПТО в Донецькій області Пустовгаровою Ольгою Володимирівною.

Темою засідання школи була робота з електронною дошкою БітПейпер, яка наразі розглядається в якості заміни гуглівській дощці Джамборж, що припинила свою діяльність з початком навчального року. Безумовною перевагою цієї дошки є простота використання – основні потрібні викладачам дії на ній можна здійснити практично миттєво. Інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс, безплатність використання та дуже широкі можливості роблять цей доданок достойною заміною Джамборд, на відміну від альтернативних електронних дошоя, які мають заскладний інтерфейс, незручну систему управління тощо. 

Про прийоми роботи з дошкою доповів Циганок Олександр Олександрович, методист та викладач фізики Покровського професійного ліцею, який є керівником ШППД вже третій рік. На допомогу викладачам області також було створено навчальне відео, у якому послідовно розглянуті реєстрація та основні прийоми роботи з дошкою БітПейпер. 

На завершення Ольга Володимирівна провела тренінг з використання україномовних фізичних термінів за новою граматикою. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю