Випускні екзамени електрозварювальників

У п’ятницю, 19 червня 2020 року, в Покровському професійному ліцеї відбулася комплексна державна кваліфікаційна атестація групи 3-17 за професією «Електрозварювальник ручного зварювання; контролер зварювальних робіт».

Після тривалого карантину, в умовах його послаблення та дозволу проведення освітніх заходів за участю одночасно не більше 10 осіб, було прийнято рішення захід провести в очному режимі. Організація екзаменаційного процесу включала санітарну обробку здобувачів освіти перед входом спецзасобами проти коронавірусу, обов’язкові  засоби індивідуального захисту – такі як персональні маски, суворе дотримання соціальної відстані міх учасниками навчального процесу.

Екзамен приймала викладач спеціальних дисциплін ППЛ Левадна Тетяна Григорівна. До комісії входили в.о. директора Покровського професійного ліцею Костиря Леонід Васильович,  старший майстер Сивокоз Світлана Леонідівна, майстер виробничого навчання Павлик Рімма Іванівна.   Головою комісії був представник Красноармійського управлiння по газопостачанню та газифікації ПАТ «Донецькоблгаз» – начальний дільниці Рябко Олександр Васильович.

В ході захисту робіт, які представляли собою виконані здобувачами освіти технічні креслення зварних конструкцій, широко використовувалися засоби інформатизації освітнього процесу – так, доповідь майбутніх зварювальників супроводжувалася електронними презентаціями Power Point, які демонструвалися за допомогою мультимедійних проекторів. Не забували випускники також і свої виконані вручну технічні креслення, коментуючи окремі найбільш складні моменти за допомогою електронної інформації, яку комісія мала можливість відстежувати на екрані.

Випускники захистилися на високому та достатньому рівнях, що дасть їм можливість отримати дипломи за своєю професією відповідно 4 та 3 розрядів.

Сьогодні ми прощаємося із справжніми професіоналами, які виходять у велике життя, маючи достойну конкурентну професію, упевненість у завтрашньому дні та отриманий у стінах Покровського професійного ліцею багаж знань і умінь.  

Бажаємо палкого серця в житті та твердої руки в роботі!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю