Слава козака – у славі Батьківщини

Здобувачі профосвіти та колектив ППЛ вміють не лише вчитися та працювати, але і весело відпочивати, як це сьогодні з’ясувалося. Сьогодні, 11 жовтня 2019 року, в Покровському професійному ліцеї відбулося спортивно-патріотичне свято «Слава козака – у славі Батьківщини», підготовлене керівником фізичного виховання Сулімою Вікторією Миколаївною та проведене за участі всіх викладачів ліцею.

Привітання учасників, представлення команд:

Хлопці та дівчата розділилися на курені-команди. В кожному кабінеті було влаштовано станцію. Станція – це місце, у якому ліцеїсти отримують творчі цікаві завдання та змагаються у їх виконанні.

1  станція «Літературна» каб.31 – Циганок Олена Миколаївна. Переможе той курінь (команда), який дасть найбільш правильно підбере другу частину прислів’я про козаків, які розкидані на окремих паперових стрічках, до першої – всі перші частини приказок згруповано на одному аркуші. За вірну відповідь — один бал. Також, учасники складали синквейн. А от що таке синквейн – нехай шановні читачі довідаються у учасників змагання, це дійсно цікаво.

2 станція «Славне минуле» каб.21 – Кобец Вікторія Сергіївна. Переможе той курінь (команда),який дасть найбільше правильних відповідей. За вірну відповідь – один бал.

3 станція «Влучити в ціль» каб.41 – Клімов Володимир Вікторович. Перемагає та команда, представники якої виконають більшу кількість результативних пострілів з гвинтівки.

4 станція «Акторське мистецтво» каб.24 – Гаврилкіна Тамара Вікторівна, Івлєва Ольга Олександрівна, Жибінкас Марина Миколаївна. Переможе той курінь (команда), який надасть найбільш найяскравіших, веселих емоцій та моментів.

5 станція «Шифрувальники» каб.35 – Калажонок Олег Ігорович. Перемагає команда, яка вірно розшифрувала відповіді, записала їх у прислів’я та найшвидше передала картку суддям. Код для розшифровки надається на листі завдання.

6 станція «Козацьке малярство» каб.43 – Власенко Світлана Валентинівна. Перемагає команда, яка найкраще виконує умови творчого завдання – малюнку на тему козацтва.

7 станція «Залізний вус», спортивна зала – Суліма Вікторія Миколаївна. Перемагає команда, яка найшвидше виконує вправи (естафета).

Наприкінці святкового дня журі оголосило переможців у кожній з номінацій (відео).

Але головним результатом дня стало, безумовно, почуття єднання, гарний настрій та патріотичний козацький дух, яким переповнилися ліцеїсти.

Гарного вам відпочинку і з наступним святом – Покровами!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю