Інтелектуально-розважальна гра «Хто поряд»

2019-04-04 19:23:24

Хто розумніший – чоловіки чи жінки? Тисячі років людство шукає відповідь на це філософське запитання.
Отож напередодні свята 8 Березня учні Покровського професійного ліцею вирішили нарешті це з’ясувати! У напруженій «битві» зійшлися хлопці І-ІІ курсів, та дівчата нашого ліцею, а суддями інтелектуально-розважальної гри виступили викладач інформатики Тамара Вікторівна Гаврилкіна та викладач української мови та літератури Олена Миколаївна Циганок.

Правила гри присутнім пояснювали ведучі – викладач англійської мови Марина Миколаївна Жибінкас та учень ІІ курсу Данило Чуприна. Кожна із команд за перемогу в конкурсах могла отримати 2 бали. Також переможець мав нагоду поповнити свою скарбничку ще на 1 бал, якщо зможе правильно відповісти на бонусне запитання з похибкою +/– 10%.

Інтелектуально-розважальна гра складалася із десяти раундів:
І – «Зроби правильний вибір!»
ІІ – «Збери слово»
ІІІ – «Хто Я?»
IV – «Зірки в ряд»
V – «Вірю / не вірю»
VI – «Відгадай пісню»
VII – Конкурс «Бліц»
VIII – «Хто є хто?»
ІХ – “Обмін ролями”
Х- “По губах”

Пройшовши всі випробування, перемогу в інтелектуально-розважальній грі «Хто поряд» здобула команда дівчат, але хлопці завжди будуть поряд!

Усі цікаво та весело провели час, адже окрім учасників на гру завітала молодь ліцею, яка активно підтримувала команди! Також незвичайним подарунком для учнів та працівників ліцею були діти, які прийшли привітати жінок та дівчат Покровського професійного ліцею зі святом 8 Березня. Дружня атмосфера додала усім позитивного настрою і дала нагоду налагодити нові знайомства.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю