Урок-квест з англійської мови “English Star -2019”

2019-04-04 19:18:41

13.02.2019 для викладачів англійської мови Покровського методичного об’єднання Жибінкас М.М. провела урок-квест з англійської мови “English Star -2019” з використанням ігрових технологій як одним із ефективних методів активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках англійської мови.
Структура гри, її смисловий зміст і правила передбачали створення освітнього простору, постійно стимулювали пізнавальну і творчу активність учнів завдяки різним видам роботи.
Мета уроку: систематизувати та узагальнити знання, уміння і навички з певних тем; розвивати мовну здогадку, пам’ять, увагу, вміння отримувати і використовувати інформацію; розвивати усне і писемне мовлення учнів; виховувати бажання здобувати нові знання та інтерес до англійської мови.
Активність учнів простежувалась на кожній із 9 станцій квесту, були задіяні всі учні, робота проводилась у 2 командах з капітанами на чолі. Головний характер пізнавальної діяльності – творчо-пошуковий.
На уроці вдало були використані інтерактивні методи навчання (робота в групі), технологія «Створення ситуації успіху», технологія співробітництва.
Урок-квест викладач провела у рамках тижня англійської мови. Учні вдосконалювали свої знання з орфографії у вправі з пазлами, складали слова з поданих літер, писали вірші до рим, розвивали слухову та зорову пам’ять під час виконання вправи «Правда-неправда» та виконували самостійно складену пісню, працювали з різнорівневими ігровими завданнями у команді.
Протягом уроку кожна команда отримувала зірку за правильну відповідь. В кінці уроку всі отримані зірки були підраховані капітаном команди, це і визначило перемогу учнів над іншою командою.
Урок був цікавим та захоплюючим.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю