Шановні відвідувачі нашого сайту!

Вас вітає Покровський професійний ліцей – сучасний навчальний заклад II атестаційного рівня. На сторінках сайту Ви маєте можливість познайомитися з цікавим історичним минулим ліцею, останніми новинами з нашого життя, отримати інформацію про умови вступу та сьогоднішню різноманітну діяльність педагогічного колективу та учнів.

Вибір професії — це важливий крок у доросле життя, саме від цього вибору залежить майбутнє людини. Вступ до самостійного трудового життя іноді недаремно називають другим народженням.. Адже від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить вдалий старт у доросле життя.

Майбутнє за робітничими професіями, тому у колективу нашого ліцею багато планів і задумів: продовжити роботу з впровадження нових професій, яких потребує ринок праці нашого регіону, довести матеріальну базу ліцею до сучасного рівня, втілювати в навчальний процес новітні промислові та інформаційні технології, продовжити тісні зв’язки з підприємствами нашого міста та регіону на основі угод про підготовку кваліфікованих робітників, проходження виробничої практики та працевлаштування випускників.

Наш ліцей – це надійний квиток у велике майбутнє. Я бажаю Вам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію. І завжди досягати поставленої мети.

З повагою до Вас,

в.о. директора ППЛ
Костиря Л.В.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю