День європейських мов

2019-09-26 19:56:58

Як відомо, найкраще свято – це свято знань. Сьогодні, 26 вересня, свято Дня європейських мов ліцеїсти першого курсу ППЛ відзначили написанням перевірочного диктанту «Найбільший скарб» під керівництвом викладача української мови Циганок Олени Миколаївни (на фото).


Назва диктанту сама по собі говорить про те, що найбільший скарб людини – це її мова, адже без мови у нас стало б неможливим людське спілкування, не було б ніяких наук, і ми всі досі жили б у печерах в кам’яному віці, перегукуючись беззмістовними вигуками. Сучасна людина, а надто професіонали вугільної галузі, якими скоро стануть ці хлопці, має не просто розмовляти, але і вміти писати грамотно та охайно, для чого і призначено такий вид письмової роботи, як диктант.
Здобувачі професійної освіти груп першого курсу охоче написали цю роботу, вона викликала зацікавленість також і у майстрів професійного навчання – так, разом з групою 2-19 у написанні роботи взяв участь їх майстер, Горячев Олексій Васильович (на фото). Зовсім скоро хлопці та їх майстер дізнаються про результати – оцінки за виконану роботу. Успіху вам!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю