Вчимося разом

2019-09-26 13:08:27

У стінах Покровського професійного ліцею не лише здобувачі професійної освіти беруть участь в навчанні, як це показав сьогоднішній день.

До Дня машинобудівника України у четвер, 26 вересня, НМЦ ПТО в Донецькій області організувало святкову олімпіаду для педагогічних працівників зварювального та машинобудівного профілів ЗП(ПТ)О, в якій захистити честь ППЛ вирішили викладачі та майстри виробничого навчання: Павлик Рімма Іванівна, Грибченко Надія Олександрівна, Литовченко Валентина Миколаївна, Жарікова Алла Сергіївна, Левадна Тетяна Григорівна, Гаращенко Олександр Вікторович (на фото). Отже, наші викладачі та майстри не лише навчають ліцеїстів, але й самі в будь-який час готові підтвердити свій високий рівень професійних знань.

Проводилася олімпіада дистанційно, зокрема в ППЛ її було організовано в методичному кабінеті №14, на першому поверсі. Технічно-організаційне проведення заходу забезпечив методист ППЛ Циганок Олександр Олександрович.

Олімпіада розпочалася рівно о 12:00, в цю хвилину олімпіадні завдання з’явилися на сайті НМЦ ПТО. Педагогічні працівники Покровського професійного ліцею відповіли загалом на 25 запитань, які стосувалися металургії, креслення, методики тощо.

Про результати олімпіади ми дізнаємося після отримання всіх відповідей, обробки конкурсних робіт та визначення переможців.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю