Виховний захід «Разом проти булінгу»

2019-09-18 21:10:11

17 вересня у Покровському професійному ліцеї в рамках проведення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу відбувся захід «Разом проти булінгу» у формі відкритої виховної години.


Мета заходу: вироблення нульової толерантності до проблеми булінгу, розвиток співчутливого ставлення до жертв насилля, навички надання і отримання допомоги.
Під час заходу було переглянуто презентацію, відеоролики, проведено тренінг «Розпізнай булінг», детально обговорено закон України від 18.12.2018 р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)», та розглянуто статистичні дані щодо булінгу, також було проведено вхідне та вихідне анкетування з даного питання.
При підведенні підсумків учні групи прийняли рішення затвердити Статут групи де першим пунктом буде прописано: «Покровський професійний ліцей – зона вільна від булінгу».
У заході прийняли участь учні групи І курсу 2-19 «Електрослюсар підземний; електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; МПУ» (30 чоловік), класний керівник групи Гаврилкіна Т.В., майстер групи Горячев О.В., соціальний педагог ліцею Муляр Т.О.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю