В Покровську проведено регіональні методичні секції викладачів суспільних дисциплін, фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни»

2019-09-19 09:50:27 17 вересня 2019 року на базі Покровського професійного ліцею було проведено засідання регіональних методичних секцій викладачів суспільних дисциплін, фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» закладів професійної (професійно-технічної) освіти Покровського регіону.



Засідання проводила методист кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Кравченко Людмила Володимирівна.

З вітальним словом до учасників методсекцій звернувся в.о. директора ППЛ, Костиря Леонід Васильович. Він підкреслив надзвичайну важливість розвитку фізичної культури та спорту в професійно-технічній освіті, патріотичного виховання підлітків – здобувачів професійної освіти. Водночас зазначив, що в останні роки в системі професійно-технічної освіти існує ряд проблем, спільних для всіх освітніх закладів професійної освіти і побажав учасникам методичної секції плідної праці та успіхів у подоланні проблем, які можуть виникнути у повсякденній роботі викладачів.

Людмила Володимирівна познайомила присутніх з новими методичними рекомендаціями на 2019-2020 навчальний рік, особливо зупинилася на темі співпраці з військоматами при викладанні предмета «Захист Вітчизни». Також було розглянуто дуже багато поточних актуальних питань щодо роботи викладачів у закладах П(ПТ)О.

Доповідачі семінару – викладачі суспільних дисциплін Ігнатенко Вікторія Володимирівна (Красногорівське вище професійне училище) та Суверньова Любов Миколаївна (Селидівський професійний ліцей) ділилися досвідом своєї роботи з напрямку національно-патріотичного виховання та участі у форумі EdCamp Ukraine. У цікавому неформальному спілкуванні методист НМЦ ПТО у Донецькій області відповідала на запитання педагогів.

Щиро бажаємо успішної роботи в новому навчальному році всім профтехівцям!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю