Екскурсія майбутніх шахтарів

2019-09-20 20:58:52

У вівторок, 17 вересня, групи другого курсу Покровського професійного ліцею були запрошені на екскурсію до шахтоуправління «Покровське», де саме вводиться в дію грунтопіддирочна машина виробництва Германії EL 160S (на фото). Ця машина має як електричний, так і гідравлічний приводи, що забезпечує її високу ефективність та надійність в роботі.


Адміністрація ПРАТ «ДМЗ» та ШУ «Покровське» з великою увагою відслідковує процес підготовки її майбутніх працівників у стінах Покровського професійного ліцею, зокрема надає здобувачам професійної освіти додаткові стипендії, забезпечує їх формою, організовує цікаві екскурсії – в тому числі це екскурсії на виробництво, де юнаки отримують можливість ознайомитися із найновішими зарубіжними машинами та механізмами, на яких майбутні шахтарі працюватимуть самостійно уже через два роки. Дуальна система освіти, яку одним із перших в Україні впроваджує в освітній процес Покровський професійний ліцей, якраз і розрахована на переважно практичне навчання, чому в чималому ступені сприяє така співпраця з шахтою.
Другокурсники з великим ентузіазмом спостерігали за роботою нового механізму, цікавилися її конструкцією та особливостями, порівнюючи з вивченої ними більш старою технікою.
Дякуємо організаторам екскурсії від шахти за можливість освоїти новітні технології!

All-focus
All-focus
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю