Світ творчості

З метою поліпшення навчально-методичного забезпечення закладів професійної (професійно-технічної) освіти, активізації творчого потенціалу кожного учасника освітнього процесу, розвитку творчого потенціалу педагогів,  24 жовтня 2019 року у 10.00 год. на базі Покровського професійного ліцею комунальним закладом «Донецький Палац молоді «Юність» було проведено семінар-практикум заступників директорів та керівників гуртків ЗП(ПТ)0 з декоративно-прикладної, технічної творчості та образотворчого мистецтва «Світ творчості».

Проводив захід методист відділу декоративно-прикладного мистецтва та народної творчості Денисенко Дмитро Анатолійович.

Участь в семінарі взяли спеціалісти Покровська, Селидового, Мирнограду, Родинського, Курахівки, Красногорівки, Білицького, Білозерського, Гірника.  

Педагоги дізналися багато нового та захоплюючого – як із звичайних речей, які оточують нас і не сприймаються як щось незвичайне, зробити чарівні витвори мистецтва. Дмитро Анатолійович презентував майстер-клас, в якому присутні за декілька хвилин зуміли відтворити технологію нитко графіки ізониткою і власноруч створити шедевр прикладного мистецтва, для чого знадобилося всього кілька хвилин та найпростіші інструменти.

Також Дмитро Анатолійович показав унікальну технологію, аналогія якій немає в Україні – об’ємний декоративний живопис, в якому завдяки розробленій ним авторській суміші для ліплення можна виконати барельєф або скульптурну композицію-сувенір з надзвичайно точною передачею дрібних деталей.

Наприкінці учасникам було запропоновано довготривале співробітництво, в якому за кошти КЗ «ДПМ «Юність» можливо провести побідні майстер-класи в закладах П(ПТ)О уже для здобувачів освіти і навчити  ліцеїстів новим цікавим способам художнього самовираження особистості. 

Семінар пройшов дуже цікаво і залишив після себе найкращі враження.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю