Участь ліцеїстів у міських олімпіадах

Згідно графіку проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, у суботу, 16 листопада, та в неділю, 17 листопада, здобувачі освіти Покровського професійного ліцею взяли участь у чергових міських олімпіадах.

Захищати честь ліцею на олімпіаді з екології випало здобувачу освіти групи 3-17 Чебатуро Микиті (викладач Чебатуро Валентина Миколаївна).  Для участі в олімпіаді ним було створено чудовий проект на актуальну екологічну тему – «Вплив пластику на живі організми».

Актуальність цього проекту наразі дуже висока.  Адже пластиковий пакет, який ми зараз бездумно викинемо до смітника, розкладатиметься 500-1000 років, весь цей час отруюючи наших нащадків – пра-пра-пра… Багато разів пра- внуків.  І якщо ми хочемо, щоб наші діти виростали не в отруйному навколишньому середовищі, а були здорові та щасливі, ми маємо подумати про це уже зараз.

Багато країн світу уже заборонили побутове використання пластиків – їх замінюють екологічними одноразовими паперовими пакетами. Яку точку зору на це має Микита, можна ознайомитися із наведеної нижче презентації.

Наразі результати олімпіади ще невідомі – їх перевірка займе якийсь час. Побажаємо успіху та перемоги в олімпіаді нашому товаришу!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю