Відкритий урок в групі 3-18

Сьогодні уперше авторами статті на нашому сайті будуть редакційні колегії навчальних груп. Тексти та фото, які ви прочитаєте побачите нижче, створені редакційною колегією групи 3-18 у складі: автор тексту Расторасова Юлія, група 3-18; відеооператор Юсупов Кирило, група 3-18

У середу 4 листопада проводився урок-дискусія: «Книга і комп’ютер в інформаційному суспільстві: минуле, сучасне і майбутнє» (Битва Титанів). Підготували та провели урок викладач інформатики Гаврилкіна Т.В., бібліотекар Ященко О.Ф.

Спочатку вчитель інформатики розповів нам про книгу і комп’ютер. Потім ми розглянули цитати, пов’язані із цим. Ми дізналися про те, які книги були надруковані першими, чим вони малювалися, адже вони малювалися фарбою і вручну. Ця фарба існує на старовинних книгах уже понад 1000 років і досі не зіпсувалася.

Потім ми розглянули інформацію про комп’ютер «Історія комп’ютера». Виявляється, що саме київські вчені створили перший комп’ютер у Європі.  А розробником першої книги був Іван Федоров.

Учениця групи 3-18 Расторасова Юлія розповіла про види книг: вони бувають друковані, електронні та аудіокниги. Учень Олег Мокруш розповів про винахід книги. Яків Сальман  розповів про історію обчислювальної техніки.

Бібліотекар ліцею розповіла про діяльність нашої бібліотеки, про створення книги.

Було дуже цікаво та пізнавально, ми отримали багато інформації.

Редколегія статті: автор тексту Расторасова Юлія, група 3-18

Відеооператор Юсупов Кирило, група 3-18

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю