Засідання методичної комісії викладачів базових дисциплін

Сьогодні свято – День святого Миколая, із яким авторський колектив сайту поздоровляє шановних читачів. Але і в цей день викладачі працюють. Вони не лише вчать здобувачів освіти – вони також і вчаться самі.

У кого ж вчитися вчителям? Безумовно, у колег. І тому, регулярні засідання методичної комісії є важливим елементом зростання професійної майстерності викладачів Покровського професійного ліцею. 

Спілкування між собою включає обговорення найрізноманітніших питань, проблем, обмін досвідом. 

Ця щоденна нелегка робота – це будні викладачів. І хоча багато хто цю щоденну роботу не бачить – тим не менш вона є, вона проводиться і чимало допомагає і викладачам, і майстрам вдосконалити свої уміння та знання, дізнатися про нове і на основі цього – краще навчити здобувачів професійної освіти. 

Викладачі на засіданні методичної комісії узагальнили досвід проведених тижнів української мови та фізичної культури. Щодо підготовки до проведення турніру з гирьового спорту серед усіх учнів ліцею розповіла  Суліма Вікторія Миколаївна, керівник фізичного виховання. Строки проведення моніторингу якості знань учнів з предметів гуманітарного циклу за І семестр та надання звіту про моніторинг уточнила Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури.

У час, коли здобувачі освіти уже відпочивають, наші викладачі продовжують напружено працювати, щоб якнайкраще підготувати ліцеїстів до реальної праці, реального життя, в якому уже не буде уроків, а невиконане домашнє завдання – це вже буде неотримана заробітна плата чи то звільнення з роботи. 

Важко в навчанні – легко на роботі! 

Дякуємо вам за вашу сумлінну щоденну  працю, наші найшанованіші люди – викладачі Покровського професійного ліцею!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю