Спортивне життя ліцею: успіхи та підведення підсумків

18 грудня 2019 року  в місті  Краматорськ відбулася нарада Донецького обласного відділення  Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з керівниками фізичного виховання ЗПО.  На цій нараді керівнику фізичного виховання Покровського професійного ліцею Сулимі Вікторії Миколаївні було вручено подяку за організацію і проведення на високому рівні Спартакіади України серед закладів професійно-технічної освіти у Покровській зоні.

Раніше наш сайт уже повідомляв про низку спортивних заходів обласного рівня, на яких відзначалися нагородами як команда ППЛ, так і окремі здобувачі освіти. Не зайвим буде сказати, що це – головним чином заслуга нашого колеги.

Вікторія Миколаївна показала спортивну діяльність Покровського професійного ліцею з найкращої сторони,  прославивши наш ліцей як один із кращих закладів професійно-технічної освіти  Донецької області.  Гостинність, професіоналізм та спортивну наснагу ліцеїстів керівництво Донецького обласного відділення  Комітету з фізичного виховання та спорту оцінило, нагородивши наш ліцей грамотою.

Дякуємо за творчу успішну роботу, Вікторіє Миколаївно! Так тримати!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю