Педагогічна рада за підсумками року

На завершення календарного 2019 року в Покровському професійному ліцеї проведено чергову педагогічну раду. 

Доповідачами розглянуто питання успішності, соціального забезпечення здобувачів освіти, підведено підсумки методичної та освітньої діяльності в 1 семестрі 2019-20 навчального року.

Особливу увагу було приділено питанням чергової атестації педагогічних працівників, зокрема визнання результатів підвищення кваліфікації згідно Постанови КМУ №800 “Деякі питання підвищення  педагогічних і науково-педагогічних працівників”.  У результаті, прийнято рішення не затверджувати “Порядок визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних  працівників Покровського професійного ліцею”, запропонований до обговорення 10 жовтня 2019 року на нашому сайті. Отже, всі види підвищення кваліфікації, пройденого педагогічними працівниками ППЛ в 2019 році, внаслідок такого рішення уже не можуть бути визнані педагогічною радою і враховані при черговій атестації педагогічних працівників. 

 Важливою проблемою при обговоренні педагогічною радою виявилася також зміна підходів до професійної орієнтації. Проблемні задачі, поставлені перед закладами П(ПТ)О   МОН України, передбачають,  що через п’ять років принаймні 45 % випускників шкіл мають обирати саме професійну освіту. Новації в методах  профорієнтації школярів пропонували як викладачі, так і майстри виробничого навчання ППЛ. 

Наприкінці в.о. директора Костиря Леонід Васильович поздоровив педагогічний колектив з Новим роком і побажав плідної праці в наступному календарному році.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю