Із школи – до ліцею: наші гості із ЗОШ № 15

Професійна орієнтація молоді – один із найважливіших напрямів діяльності педагогічного колективу та адміністрації Покровського професійного ліцею. Сьогодні, 18 лютого 2020 року, наш ліцей відвідали учні випускних класів ЗОШ №15.

Не секрет ні для кого, що сумне явище – безробіття – не оминає і наше місто. Маючи прекрасну вищу освіту, можна місяцями шукати собі пристойне робоче місце. І навпаки – гарантію знайти роботу та забезпечити себе та свою родину достойним рівнем життя дає Покровський професійний ліцей.  Таку можливість ми маємо завдяки співпраці з базовим підприємством – ПРАТ “ШУ “Покровське”. 

Ось і сьогодні дівчата та хлопці – учні випускних класів ЗОШ №15 – відвідали Покровський професійний ліцей, щоб на власні очі упевнитися в тому, як живуть та здобувають освіту майбутні шахтарі та зварювальники. 

Школярі побачили майстерні та навчальні класи, у супроводі майстрів виробничого навчання власноруч спробували працювати зварювальним апаратом, поспілкувалися з ліцеїстами – вчорашніми випускниками ЗОШ №15, яких добре знають особисто. Приємною новиною для них стало те, що вступ до Покровського професійного ліцею відбуватиметься без екзаменів.  

Щоб стежити за новинами, кожен із школярів отримав QR-код із посиланням на сторінку нашого сайту, де розміщено правила прийому до ліцею. Відтепер у  будь-який момент в них є можливість зазирнути на сайт та дізнатися про поточні новини вступної кампанії.  

Наприкінці насиченої подіями зустрічі школярі змагалися у вікторині, яку організувала викладач інформатики Гаврилкіна Тамара Вікторівна.

Гості на власні очі побачили, наскільки у нас легко та цікаво  вчитися, дізналися про рівень стипендій та заробітної плати під час практики – а матеріальна складова та фінансова самостійність в наш час відіграє надзвичайно важливу роль.

Чекаємо на вас у наступному навчальному році, дорогі хлопці та дівчата! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю