Якщо ви вдало оберете  професію і докладете до неї  душу, то щастя  саме знайде вас

 

Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї  душу, то щастя  саме знайде вас

 (Ч. Дарвін)

18 лютого в Покровському професійному ліцеї відбулась зустріч з учнями 9А класу ЗОШ №15 м. Покровська.

День відкритих дверей – це найкраща можливість для навчального закладу розповісти про свої здобутки і переваги та ознайомити учнів шкіл із робітничими професіями. А для учнів – це чудова можливість зорієнтуватися у бурхливому вирі сучасного життя і, можливо, обрати собі професію до душі.

Для учнів школи була організована екскурсія по майстерням ліцею. Майстер виробничого навчання Горячев О.В. разом з учнями групи 2/19 (електрослюсар підземний) показали гостям,  як працюють на уроках виробничого навчання в слюсарній та електромонтажній майстернях.

Учень 3 курсу Воробйов Владислав продемонстрував школярам роботу діючих моделей стрічкового ковейєра та шахтного електровозу.

В майстерні електрозварників провели майстер-клас. Учні із задоволенням переодяглись у робочий одяг та під наглядом майстрів в/н Янжули Л.В., Іваницької Н.Ф., Грибченко Н.О. та Литовченко В.М. власноруч потренувалися запалювати дугу.  Учні груп 3/19 та 3/18 знайомили гостей з роботою зварювального обладнання та детально розповіли про проходження виробничого навчання на підприємствах нашого міста.

В залі гірничих машин учнів зустрів викладач спецдисциплін Гаращенко О.В., який ознайомив гостей з гірничою технікою: стрічковим та скребковим конвейєром, прохідницьким комбайном та породонавантажувальною машиною.

В токарній майстерні   Клименко О.В. показав учням сучасні методи металообробки на токарному верстаті.

Продовжили зустріч в кабінеті інформатики, де поспілкувалися з викладачем спецдисциплін  Левадною Т.Г., яка надала інформацію про професію електрозварювальників та  підкреслила значимість  професії в різних галузях виробництва.

Завершили зустріч   інтелектуальною грою «Коло цікавих питань».

Вибір професії – справа нелегка. Але робити цей вибір доводиться кожному без винятку. У кожного є свої особисті вимоги до майбутньої професії. Обрана професія має дати широкі можливості для професійного розвитку та змін.

Захід підготували викладачі ППЛ Івлєва О.О. та Гаврилкіна Т.В.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю