Гра-конкурс «Мовне асорті» до Міжнародного дня рідної мови у групах 2-19, 3-18 Покровського професійного ліцею

 

В дату 21 лютого 2020 року,  а це – саме дата святкування Міжнародного дня рідної мови,  у групах 2-19, 3-18 Покровського професійного ліцею підхопили ініціативу, розпочату електрозварниками 3 курсу на початку тижня рідної мови. Конкурсний урок “Мовне асорті”, який так зацікавив старшокурсників, у групі 2-19 проводила старший викладач, викладач  української мови та літератури, зарубіжної літератури Циганок Олена Миколаївна, судила команди  викладач української мови та літератури Тяжкороб Неля Олексіївна. 

 

Динамічна розминка «Від букви до букви», коли із великих букв, які хлопці тримають у руках, слід швидко скласти коротке слово, викликала у групі 2-19 найбільшу зацікавленість та панування пристрастей.

Відомості про цікаві змагання ширилися ліцеєм, і до наступного уроку, в якому взяла участь група 3-18, підключилися майстри виробничого навчання групи Янжула Лариса Віталіївна та Іваницька Наталія Федорівна. Вони зайняли місце в журі конкурсної програми. 

 

Викликає велике задоволення масовість проведення Міжнародного дня рідної мови, дуже приємно, що в поточному навчальному році це свято зацікавило таку кількість здобувачів освіти. 

Слід зазначити також, що не лишилися осторонь і викладачі та адміністрація  ліцею. Взявши участь у обласному фестивалі до Міжнародного дня рідної мови “У колі братніх мов – 2020” серед закладів П(ПТ)О  Донецької області, ми зайняли гідне місце, з кращого боку показавши себе серед колег. 

 

Всіх із святом Міжнародного дня рідної мови! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю