Участь Покровського професійного ліцею у обласному семінарі-тренінгу профорієнтаційного спрямування

 

19 лютого 2020 року о 12.00 годині у загальноосвітній школі № 17 міста Слов’янськ було проведено обласний семінар-тренінг профорієнтаційного спрямування «Модернізація підходів до профорієнтаційної роботи в закладах загальної середньої освіти», у якому взяв участь представник  Покровського професійного ліцею – методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович.

 

В ході тренінгу, колеги із закладів П(ПТ)О Донецької області на  практиці відпрацювали прийоми та методику професійного інформування учнів загальноосвітніх шкіл, зокрема створення та проведення тестування професійної спрямованості дітей, відповідності їх очікувань реальним можливостям та здібностям. Колеги спілкувалися та ділилися досвідом вирішення типових проблем при організації профорієнтаційної роботи. 

Презентація отриманого практичного досвіду:

За результатами проведеного семінару, закладам П(ПТ)О Донецької області від Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації було надіслано листа “Щодо проведення семінарів-тренінгів профорієнтаційного спрямування”, який сприятиме організації профорієнтаційних заходів у 9-11 класах загальноосвітніх шкіл. 

Проведений захід сприятиме підвищенню якості організації профорієнтації школярів. 

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю